Marketing

STRATEGISCHE PLANNING

Buzzista heeft ervaring in het plannen en leiden van een campagne die helemaal geïntegreerd kan worden in verschillende media. Buzzista probeert door middel van een creatieve Marketing en of PR-strategie met inzet van alle marketing methodes om uw product, merk of bedrijf op een verrassende manier onder de aandacht te brengen.

Wij verzekeren dat uw marketingstrategie in lijn zal staan zijn met uw bedrijfsdoelen. Gedurende de looptijd van het project houden wij u natuurlijk regelmatig op de hoogte van de behaalde mediawaarde. Zo heeft u continu een overzicht van het rendement op uw investering en een uitstekende tool om de (voor)verkoop te stimuleren.

ADVERTEREN

Werken uw advertenties effectief genoeg? Heeft u de juiste boodschap? Verschijnen uw advertenties op de beste plaatsen?

Adverteren in print, online of outdoor? Buzzista creëert frisse, innovatieve concepten voor zowel Business to Business (B2B) als Business to Consumer (B2C) campagnes die effectief communiceren met uw doelgroep. Ook voor virale video campagnes kunt u bij ons terecht. Indien gewenst probeert Buzzista altijd te werken naar een 360 graden marketing, om zo maximale aandacht voor uw product, merk, bedrijf te genereren.