Evenementen

EVENEMENTEN PR:

Een evenement biedt bedrijven de kans om journalisten, bloggers en (potentiele) klanten persoonlijk te leren kennen. Wij zijn ervaren in het organiseren en begeleiden van persevenementen, interviews, premières, persreizen, stunts, kennissessies, masterclasses, etc. vanaf concept en planning tot en met uitvoering en evaluatie achteraf. Buzzista zorgt ervoor dat u in contact komt met voor u relevante journalisten, bloggers, vloggers, key influencers en klanten.

 

BEURZEN:

Aanwezigheid op de juiste beurzen/evenementen kan een belangrijke rol spelen bij het aantrekken van nieuwe klanten en contacten en het vergroten van de naamsbekendheid. Buzzista kan uw bedrijf adviseren welke beurzen het best voor u zijn en hoe u daar het best zichtbaar kan zijn en de meeste aandacht trekt van de passerende bezoekers. Daarmee behaalt u het maximale uit de standruimte en bent u ervan verzekert dat uw aanwezigheid een positief effect op de doelgroep heeft.

 

Naast evenementen- en beurs opbouw, het inrichten en catering kunnen we ook voor u uw promotiemateriaal regelen wat past bij het thema en de juiste indruk zal maken (o.a. flyers, banners, uitnodigingen, goodiebags, premiums, et cetera). We zoeken ook naar mogelijkheden om meer uit een evenement te halen. Ieder evenement heeft een verhaal. Dat kunnen wij vastleggen, in video, foto’s of tekst, zodat u en geïnteresseerden na afloop relevante informatie kunnen vinden.