Social Media en Community

Buzzista is gespecialiseerd in het communiceren via social media (ook) rechtstreeks met eindklanten en verzorgt community management voor merken. Social media marketing draait om dialoog, interactie en betrokkenheid tussen een merk en consumenten.

Een succesvolle inzet van social media begint met een goed plan. Een concreet plan is onlosmakelijk verbonden aan een succesvolle inzet en integratie van social media in de marketing activiteiten van een merk.

Buzzista kan u helpen met het opzetten van social media, het maken van (advertentie) campagnes, het bijhouden en monitoren van de social media kanalen, het waarborgen van actualiteit, evenals het managen en creƫren van content op online platformen, zoals het plaatsen van nieuws, engagement posts en apps en het opzetten van relevante acties en wedstrijden. Van strategie tot implementatie tot het aangaan van de dialoog en activeren van de consumenten namens het merk.

Om het vertrouwen te behouden moeten merken de connectie aangaan met consumenten, bovenop de conversatie zitten, deze faciliteren en de community activeren. Engagement ontwikkelen en merken tot vrienden maken. Wij zullen een realistisch doel formuleren, in overeenstemming met uw budget.