PR

Wij bieden een reeks van Public Relation services aan, geschikt voor elk bedrijf. Wij zijn ervaren in het organiseren en begeleiden van persevenementen, interviews, stunts, premières, (inter)nationale persreizen, etc. Daarom kunnen wij uw partner zijn die niet alleen de free publicity regelt, maar de gehele marketing (mediadeals, joint-promotions, stunts, events, etc.) voor haar rekening kan nemen.

MEDIA RELATIES:

Buzzista beschikt over een uitgebreid persnetwerk. Media relaties is een belangrijke methode om uw potentiële klanten of andere belangrijke stakeholders te kunnen bereiken. Om uw profiel bij de media op te bouwen maken wij gebruik van diverse PR technieken.

PERS KANTOOR:

Buzzista kan als uw perskantoor fungeren, waarbij u zaken uit handen kunt geven. U kunt ons machtigen om bepaalde informatie door te geven en om als ‘filter’ te handelen, waarbij wij bijvoorbeeld een selectie doen in externe aanvragen en middels onderzoek naar de achtergrond van journalisten en media het bijbehorende medialandschap bepalen. Zo bespaart u en uw bedrijf tijd in het antwoorden van routine aanvragen.